آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,894,018
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,756,482
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. (1399). مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996
یاسمن فهیم دژبان; مونا معراجی. "مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1399, 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. (1399). 'مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(4): 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب