آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,043
تعداد مقالات34,036
تعداد مشاهده مقاله46,410,401
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,477,861
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. (1399). مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996
یاسمن فهیم دژبان; مونا معراجی. "مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1399, 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. (1399). 'مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996
فهیم دژبان, یاسمن, معراجی, مونا. مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(4): 73-83. doi: 10.22092/isfj.2020.122996


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب