آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,027
تعداد مقالات33,822
تعداد مشاهده مقاله45,245,727
تعداد دریافت فایل اصل مقاله59,845,008
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1399). تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
مقصود بشارتی; مجتبی نکو; ذبیح اله نعمتی; امیر کریمی. "تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 128, 1399, 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1399). 'تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), pp. 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(128): 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب