آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,079
تعداد مقالات34,338
تعداد مشاهده مقاله47,560,987
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,576,907
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1399). تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
مقصود بشارتی; مجتبی نکو; ذبیح اله نعمتی; امیر کریمی. "تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 128, 1399, 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. (1399). 'تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), pp. 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846
بشارتی, مقصود, نکو, مجتبی, نعمتی, ذبیح اله, کریمی, امیر. تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(128): 3-14. doi: 10.22092/asj.2019.124701.1846


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب