محمدی کوتیانی, ابراهیم, فخرائی, جعفر, یعقوبفر, اکبر, منصوری یاراحمدی, حسین. (1399). تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967
ابراهیم محمدی کوتیانی; جعفر فخرائی; اکبر یعقوبفر; حسین منصوری یاراحمدی. "تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 128, 1399, 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967
محمدی کوتیانی, ابراهیم, فخرائی, جعفر, یعقوبفر, اکبر, منصوری یاراحمدی, حسین. (1399). 'تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(128), pp. 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967
محمدی کوتیانی, ابراهیم, فخرائی, جعفر, یعقوبفر, اکبر, منصوری یاراحمدی, حسین. تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(128): 191-204. doi: 10.22092/asj.2019.127473.1967


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.