موسوی, سیده زهرا, محمدی, فهیمه, تنهاییان, عباس. (1400). بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس نعنا، زیره ی سبز و پپتید باکتریوسین انتروسین P بر روی برخی باکتری‌های مولد ورم پستان گاو در شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), 38-45. doi: 10.22092/vj.2020.128256.1641
سیده زهرا موسوی; فهیمه محمدی; عباس تنهاییان. "بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس نعنا، زیره ی سبز و پپتید باکتریوسین انتروسین P بر روی برخی باکتری‌های مولد ورم پستان گاو در شرایط آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 1, 1400, 38-45. doi: 10.22092/vj.2020.128256.1641
موسوی, سیده زهرا, محمدی, فهیمه, تنهاییان, عباس. (1400). 'بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس نعنا، زیره ی سبز و پپتید باکتریوسین انتروسین P بر روی برخی باکتری‌های مولد ورم پستان گاو در شرایط آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), pp. 38-45. doi: 10.22092/vj.2020.128256.1641
موسوی, سیده زهرا, محمدی, فهیمه, تنهاییان, عباس. بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس نعنا، زیره ی سبز و پپتید باکتریوسین انتروسین P بر روی برخی باکتری‌های مولد ورم پستان گاو در شرایط آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 34(1): 38-45. doi: 10.22092/vj.2020.128256.1641


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.