کیانی فر, الهام, کتابچی, ساغر. (1400). مطالعه ترکیب‌های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شوید (Anethum graveolens L.) به‌عنوان نگهدارنده و طعم‌دهنده طبیعی در آب کرفس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(2), 350-363. doi: 10.22092/ijmapr.2021.352505.2894
الهام کیانی فر; ساغر کتابچی. "مطالعه ترکیب‌های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شوید (Anethum graveolens L.) به‌عنوان نگهدارنده و طعم‌دهنده طبیعی در آب کرفس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 2, 1400, 350-363. doi: 10.22092/ijmapr.2021.352505.2894
کیانی فر, الهام, کتابچی, ساغر. (1400). 'مطالعه ترکیب‌های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شوید (Anethum graveolens L.) به‌عنوان نگهدارنده و طعم‌دهنده طبیعی در آب کرفس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(2), pp. 350-363. doi: 10.22092/ijmapr.2021.352505.2894
کیانی فر, الهام, کتابچی, ساغر. مطالعه ترکیب‌های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شوید (Anethum graveolens L.) به‌عنوان نگهدارنده و طعم‌دهنده طبیعی در آب کرفس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 37(2): 350-363. doi: 10.22092/ijmapr.2021.352505.2894


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.