صالحی, محمدرضا, دانشیار, محسن, فرهومند, پرویز, طغیانی, مجید. (1400). تأثیرسطوح مختلف اسیدآمینه گلیسین در جیره‌های کم پروتئین دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و استخوان، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(130), 165-180. doi: 10.22092/asj.2020.127723.1981
محمدرضا صالحی; محسن دانشیار; پرویز فرهومند; مجید طغیانی. "تأثیرسطوح مختلف اسیدآمینه گلیسین در جیره‌های کم پروتئین دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و استخوان، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 130, 1400, 165-180. doi: 10.22092/asj.2020.127723.1981
صالحی, محمدرضا, دانشیار, محسن, فرهومند, پرویز, طغیانی, مجید. (1400). 'تأثیرسطوح مختلف اسیدآمینه گلیسین در جیره‌های کم پروتئین دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و استخوان، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(130), pp. 165-180. doi: 10.22092/asj.2020.127723.1981
صالحی, محمدرضا, دانشیار, محسن, فرهومند, پرویز, طغیانی, مجید. تأثیرسطوح مختلف اسیدآمینه گلیسین در جیره‌های کم پروتئین دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و استخوان، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 34(130): 165-180. doi: 10.22092/asj.2020.127723.1981


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.