خوش کیش, مارال, قراچورلو, مریم, یگانه زاد, سمیرا. (1400). استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه(کرم شکلات) و بررسی ویژگی های حسی, بافتی و فیزیکوشیمیایی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281
مارال خوش کیش; مریم قراچورلو; سمیرا یگانه زاد. "استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه(کرم شکلات) و بررسی ویژگی های حسی, بافتی و فیزیکوشیمیایی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1400, -. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281
خوش کیش, مارال, قراچورلو, مریم, یگانه زاد, سمیرا. (1400). 'استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه(کرم شکلات) و بررسی ویژگی های حسی, بافتی و فیزیکوشیمیایی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281
خوش کیش, مارال, قراچورلو, مریم, یگانه زاد, سمیرا. استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه(کرم شکلات) و بررسی ویژگی های حسی, بافتی و فیزیکوشیمیایی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; (): -. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.