آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,073
تعداد مقالات34,300
تعداد مشاهده مقاله47,095,394
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,004,384
خوش کیش, مارال, قراچورلو, مریم, یگانه زاد, سمیرا. (1400). استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 151-166. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281
مارال خوش کیش; مریم قراچورلو; سمیرا یگانه زاد. "استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 151-166. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281
خوش کیش, مارال, قراچورلو, مریم, یگانه زاد, سمیرا. (1400). 'استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 151-166. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281
خوش کیش, مارال, قراچورلو, مریم, یگانه زاد, سمیرا. استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 151-166. doi: 10.22092/fooder.2021.351382.1281


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب