آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,079
تعداد مقالات34,325
تعداد مشاهده مقاله47,463,972
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,433,235
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. (1401). تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(2), 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844
فرهاد احمدی; سید مجتبی موسوی; محسن محمدی ساعی; بابک ماسوری. "تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 2, 1401, 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. (1401). 'تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(2), pp. 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844
احمدی, فرهاد, موسوی, سید مجتبی, محمدی ساعی, محسن, ماسوری, بابک. تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 35(2): 120-128. doi: 10.22092/vj.2021.354390.1844


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب