آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,031
تعداد مقالات33,920
تعداد مشاهده مقاله45,292,160
تعداد دریافت فایل اصل مقاله62,676,281
اسفندیاری, سرور, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, دوماری, حسین. (1400). ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(3), 475-486. doi: 10.22092/ijmapr.2021.353756.2951
سرور اسفندیاری; مژگان مظهری; امیدعلی اسماعیلی پور; حسین دوماری. "ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 3, 1400, 475-486. doi: 10.22092/ijmapr.2021.353756.2951
اسفندیاری, سرور, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, دوماری, حسین. (1400). 'ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(3), pp. 475-486. doi: 10.22092/ijmapr.2021.353756.2951
اسفندیاری, سرور, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, دوماری, حسین. ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 37(3): 475-486. doi: 10.22092/ijmapr.2021.353756.2951


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب