اسفندیاری, سرور, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, دوماری, حسین. (1400). ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(3), 475-486. doi: 10.22092/ijmapr.2021.353756.2951
سرور اسفندیاری; مژگان مظهری; امیدعلی اسماعیلی پور; حسین دوماری. "ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 3, 1400, 475-486. doi: 10.22092/ijmapr.2021.353756.2951
اسفندیاری, سرور, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, دوماری, حسین. (1400). 'ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(3), pp. 475-486. doi: 10.22092/ijmapr.2021.353756.2951
اسفندیاری, سرور, مظهری, مژگان, اسماعیلی پور, امیدعلی, دوماری, حسین. ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی پودر برگ Oxalis corniculata L. و مقایسه اثر افزودن آن با ویتامین C بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 37(3): 475-486. doi: 10.22092/ijmapr.2021.353756.2951


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.