تهامی, زهرا, حسینی, سید محمد, ولی‌زاده قلعه بیگ, امین. (1400). بررسی تأثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه‌های خونی و وی‍ژگی‌های استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(3), 487-501. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351822.2869
زهرا تهامی; سید محمد حسینی; امین ولی‌زاده قلعه بیگ. "بررسی تأثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه‌های خونی و وی‍ژگی‌های استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 3, 1400, 487-501. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351822.2869
تهامی, زهرا, حسینی, سید محمد, ولی‌زاده قلعه بیگ, امین. (1400). 'بررسی تأثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه‌های خونی و وی‍ژگی‌های استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(3), pp. 487-501. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351822.2869
تهامی, زهرا, حسینی, سید محمد, ولی‌زاده قلعه بیگ, امین. بررسی تأثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه‌های خونی و وی‍ژگی‌های استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 37(3): 487-501. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351822.2869


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.