آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,016
تعداد مشاهده مقاله27,174,691
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,168,968
اتفاق‌دوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. (1400). تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
محمد اتفاق‌دوست; حمید علاف نویریان; میرمسعود سجادی; بهرام فلاحتکار. "تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1400, 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
اتفاق‌دوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. (1400). 'تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
اتفاق‌دوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 30(4): 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب