آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,631,328
تعداد دریافت فایل اصل مقاله75,442,968
اتفاق‌دوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. (1400). تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
محمد اتفاق‌دوست; حمید علاف نویریان; میرمسعود سجادی; بهرام فلاحتکار. "تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1400, 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
اتفاق‌دوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. (1400). 'تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191
اتفاق‌دوست, محمد, علاف نویریان, حمید, سجادی, میرمسعود, فلاحتکار, بهرام. تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 30(4): 131-147. doi: 10.22092/isfj.2021.125191


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب