مهدابی, مهداد, مهرجان, مهدی شمسایی, رجبی اسلامی, هومن. (1400). مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئین‌‌های هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(6), 43-61. doi: 10.22092/isfj.2022.126036
مهداد مهدابی; مهدی شمسایی مهرجان; هومن رجبی اسلامی. "مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئین‌‌های هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 6, 1400, 43-61. doi: 10.22092/isfj.2022.126036
مهدابی, مهداد, مهرجان, مهدی شمسایی, رجبی اسلامی, هومن. (1400). 'مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئین‌‌های هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(6), pp. 43-61. doi: 10.22092/isfj.2022.126036
مهدابی, مهداد, مهرجان, مهدی شمسایی, رجبی اسلامی, هومن. مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئین‌‌های هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 30(6): 43-61. doi: 10.22092/isfj.2022.126036


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.