نخعی, فاطمه. (1400). اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris). سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 42-33. doi: 10.22092/mpt.2022.357289.1091
فاطمه نخعی. "اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1400, 42-33. doi: 10.22092/mpt.2022.357289.1091
نخعی, فاطمه. (1400). 'اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 42-33. doi: 10.22092/mpt.2022.357289.1091
نخعی, فاطمه. اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زرشک (Berberis vulgaris). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 4(1): 42-33. doi: 10.22092/mpt.2022.357289.1091


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.