محمدی, صابر, قره خانی, احمد, کاظم پور, رضا. (1401). بررسی اثر تغییرات زمان و فشار در فرآیند پخت بر روی برخی از خصوصیات کیفی کنسرو مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/vj.2022.357780.1947
صابر محمدی; احمد قره خانی; رضا کاظم پور. "بررسی اثر تغییرات زمان و فشار در فرآیند پخت بر روی برخی از خصوصیات کیفی کنسرو مرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/vj.2022.357780.1947
محمدی, صابر, قره خانی, احمد, کاظم پور, رضا. (1401). 'بررسی اثر تغییرات زمان و فشار در فرآیند پخت بر روی برخی از خصوصیات کیفی کنسرو مرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/vj.2022.357780.1947
محمدی, صابر, قره خانی, احمد, کاظم پور, رضا. بررسی اثر تغییرات زمان و فشار در فرآیند پخت بر روی برخی از خصوصیات کیفی کنسرو مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/vj.2022.357780.1947


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.