اسدی, فاطمه, خادمی, زهرا. (1392). تغییرات غلظت عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم در اندام‌های مختلف گیاه ذرت طی مراحل مختلف رشد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 485-498. doi: 10.22092/ijsr.2014.126281
فاطمه اسدی; زهرا خادمی. "تغییرات غلظت عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم در اندام‌های مختلف گیاه ذرت طی مراحل مختلف رشد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1392, 485-498. doi: 10.22092/ijsr.2014.126281
اسدی, فاطمه, خادمی, زهرا. (1392). 'تغییرات غلظت عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم در اندام‌های مختلف گیاه ذرت طی مراحل مختلف رشد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 485-498. doi: 10.22092/ijsr.2014.126281
اسدی, فاطمه, خادمی, زهرا. تغییرات غلظت عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم در اندام‌های مختلف گیاه ذرت طی مراحل مختلف رشد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(4): 485-498. doi: 10.22092/ijsr.2014.126281


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.