آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,866,172
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,372,473
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. (1401). اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 38(3), 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
محمود براتی; مجید شریفی راد; سعیده سعیدی. "اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.". سامانه مدیریت نشریات علمی, 38, 3, 1401, 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. (1401). 'اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.', سامانه مدیریت نشریات علمی, 38(3), pp. 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 38(3): 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب