آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,087
تعداد مقالات34,477
تعداد مشاهده مقاله49,223,562
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,689,605
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. (1401). اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 38(3), 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
محمود براتی; مجید شریفی راد; سعیده سعیدی. "اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.". سامانه مدیریت نشریات علمی, 38, 3, 1401, 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. (1401). 'اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.', سامانه مدیریت نشریات علمی, 38(3), pp. 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148
براتی, محمود, شریفی راد, مجید, سعیدی, سعیده. اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 38(3): 390-408. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358105.3148


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب