آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,074
تعداد مقالات34,301
تعداد مشاهده مقاله47,142,644
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,047,143
اسدی, محمدرضا, کلانتری حصاری, علی, قائم مقامی, سید سهیل, مصلح, نازنین, قربان زاده, بهناز, عبدی, پویا. (1402). ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(1), 102-112. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966
محمدرضا اسدی; علی کلانتری حصاری; سید سهیل قائم مقامی; نازنین مصلح; بهناز قربان زاده; پویا عبدی. "ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 1, 1402, 102-112. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966
اسدی, محمدرضا, کلانتری حصاری, علی, قائم مقامی, سید سهیل, مصلح, نازنین, قربان زاده, بهناز, عبدی, پویا. (1402). 'ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(1), pp. 102-112. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966
اسدی, محمدرضا, کلانتری حصاری, علی, قائم مقامی, سید سهیل, مصلح, نازنین, قربان زاده, بهناز, عبدی, پویا. ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 36(1): 102-112. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب