اسدی, محمدرضا, کلانتری حصاری, علی, قائم مقامی, سید سهیل, مصلح, نازنین, قربان زاده, بهناز, عبدی, پویا. (1401). ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966
محمدرضا اسدی; علی کلانتری حصاری; سید سهیل قائم مقامی; نازنین مصلح; بهناز قربان زاده; پویا عبدی. "ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966
اسدی, محمدرضا, کلانتری حصاری, علی, قائم مقامی, سید سهیل, مصلح, نازنین, قربان زاده, بهناز, عبدی, پویا. (1401). 'ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966
اسدی, محمدرضا, کلانتری حصاری, علی, قائم مقامی, سید سهیل, مصلح, نازنین, قربان زاده, بهناز, عبدی, پویا. ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/vj.2022.358361.1966


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.