آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,006
تعداد مقالات33,642
تعداد مشاهده مقاله44,579,170
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,690,419
رامرودی, احسان, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر. (1401). اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(42), 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205
احسان رامرودی; فرید شریعتمداری; محمد امیر کریمی ترشیزی. "اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 42, 1401, 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205
رامرودی, احسان, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر. (1401). 'اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(42), pp. 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205
رامرودی, احسان, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر. اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 11(42): 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب