آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,552
تعداد مشاهده مقاله49,452,470
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,880,169
رامرودی, احسان, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر. (1401). اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(42), 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205
احسان رامرودی; فرید شریعتمداری; محمد امیر کریمی ترشیزی. "اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 42, 1401, 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205
رامرودی, احسان, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر. (1401). 'اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(42), pp. 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205
رامرودی, احسان, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر. اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 11(42): 27-36. doi: 10.22092/aasrj.2022.351415.1205


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب