آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,013
تعداد مقالات33,670
تعداد مشاهده مقاله44,794,467
تعداد دریافت فایل اصل مقاله39,963,624
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. (1401). بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
محمد واحدی ترشیزی; محسن آزاد بخت; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. (1401). 'بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب