واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. (1401). بررسی تغییرات خواص کیفی آب‌ نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
محمد واحدی ترشیزی; محسن آزاد بخت; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی تغییرات خواص کیفی آب‌ نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. (1401). 'بررسی تغییرات خواص کیفی آب‌ نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی تغییرات خواص کیفی آب‌ نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.