آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,983,850
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,243,067
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. (1401). بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
محمد واحدی ترشیزی; محسن آزاد بخت; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1401, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. (1401). 'بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297
واحدی ترشیزی, محمد, آزاد بخت, محسن, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی تغییرات خواص کیفی آب ‌نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(2): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2022.353850.1297


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب