آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,091
تعداد مقالات34,496
تعداد مشاهده مقاله49,281,349
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,753,122
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
مارل اسماعیل زاده; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). 'استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280
اسماعیل زاده, مارل, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 131-150. doi: 10.22092/fooder.2022.343511.1280


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب