شرایعی, پروین, آذرپژوه, الهام. (1400). بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 31-48. doi: 10.22092/fooder.2020.342811.1267
پروین شرایعی; الهام آذرپژوه. "بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 31-48. doi: 10.22092/fooder.2020.342811.1267
شرایعی, پروین, آذرپژوه, الهام. (1400). 'بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 31-48. doi: 10.22092/fooder.2020.342811.1267
شرایعی, پروین, آذرپژوه, الهام. بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 31-48. doi: 10.22092/fooder.2020.342811.1267


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.