آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,822,650
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,730,653
یوسفی, زهرا, عزیزی, ایوب, فدایی فر, امیر, کیانی, علی, شریفی, افروز. (1401). اثر افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و رفتار تغذیه‌ای بره‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(135), 121-132. doi: 10.22092/asj.2022.356764.2194
زهرا یوسفی; ایوب عزیزی; امیر فدایی فر; علی کیانی; افروز شریفی. "اثر افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و رفتار تغذیه‌ای بره‌های پرواری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 135, 1401, 121-132. doi: 10.22092/asj.2022.356764.2194
یوسفی, زهرا, عزیزی, ایوب, فدایی فر, امیر, کیانی, علی, شریفی, افروز. (1401). 'اثر افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و رفتار تغذیه‌ای بره‌های پرواری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(135), pp. 121-132. doi: 10.22092/asj.2022.356764.2194
یوسفی, زهرا, عزیزی, ایوب, فدایی فر, امیر, کیانی, علی, شریفی, افروز. اثر افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و رفتار تغذیه‌ای بره‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 35(135): 121-132. doi: 10.22092/asj.2022.356764.2194


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب