آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,087
تعداد مقالات34,477
تعداد مشاهده مقاله49,223,571
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,689,612
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. (1400). بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
ارمغان سالم; سیداحمد شهیدی; محبت محبی; الهام آل حسینی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. (1400). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب