آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,022
تعداد مقالات33,775
تعداد مشاهده مقاله45,098,054
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,727,177
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. (1400). بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
ارمغان سالم; سیداحمد شهیدی; محبت محبی; الهام آل حسینی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. (1400). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250
سالم, ارمغان, شهیدی, سیداحمد, محبی, محبت, آل حسینی, الهام. بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 63-80. doi: 10.22092/fooder.2020.128391.1250


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب