آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,376
تعداد مشاهده مقاله47,941,886
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,894,227
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. (1401). تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius). سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
فراز پنجوینی; کوروش سروی مغانلو; راحله طهماسبی; احمد ایمانی. "تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1401, 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. (1401). 'تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 31(3): 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب