آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,837,512
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,229,627
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. (1401). تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius). سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
فراز پنجوینی; کوروش سروی مغانلو; راحله طهماسبی; احمد ایمانی. "تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1401, 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. (1401). 'تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633
پنجوینی, فراز, سروی مغانلو, کوروش, طهماسبی, راحله, ایمانی, احمد. تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 31(3): 113-127. doi: 10.22092/isfj.2022.127633


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب