آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,441
تعداد مشاهده مقاله48,882,935
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,337,919
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. (1399). تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 44-49.
زهرا رجبی پور; سید مصطفی صادقی; شیوا روفی گری حقیقت; کلثوم چراغی. "تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1399, 44-49.
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. (1399). 'تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 44-49.
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 2(2): 44-49.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب