آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,354,030
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,810,796
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. (1399). تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 44-49.
زهرا رجبی پور; سید مصطفی صادقی; شیوا روفی گری حقیقت; کلثوم چراغی. "تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1399, 44-49.
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. (1399). 'تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 44-49.
رجبی پور, زهرا, صادقی, سید مصطفی, روفی گری حقیقت, شیوا, چراغی, کلثوم. تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 2(2): 44-49.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب