بهاری, مهدی, صادقی, محمدرضا, تقوی چمازکتی, عاطفه, خانی نیا شیخ, ناهید, گلوی, حمیدرضا. (1401). اثر افزودن روغن پسماند رستوران در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره‌های پرواری نژاد زل. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/aasrj.2022.360038.1261
مهدی بهاری; محمدرضا صادقی; عاطفه تقوی چمازکتی; ناهید خانی نیا شیخ; حمیدرضا گلوی. "اثر افزودن روغن پسماند رستوران در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره‌های پرواری نژاد زل". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22092/aasrj.2022.360038.1261
بهاری, مهدی, صادقی, محمدرضا, تقوی چمازکتی, عاطفه, خانی نیا شیخ, ناهید, گلوی, حمیدرضا. (1401). 'اثر افزودن روغن پسماند رستوران در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره‌های پرواری نژاد زل', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/aasrj.2022.360038.1261
بهاری, مهدی, صادقی, محمدرضا, تقوی چمازکتی, عاطفه, خانی نیا شیخ, ناهید, گلوی, حمیدرضا. اثر افزودن روغن پسماند رستوران در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره‌های پرواری نژاد زل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22092/aasrj.2022.360038.1261


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.