آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,645
تعداد مقالات30,291
تعداد مشاهده مقاله20,434,717
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,733,669
جوانمرد, عبدالله, رحیمی, مهدی, امانی ماچیانی, مصطفی, جانمحمدی, محسن, حبیبی ماچیانی, ریحانه. (1401). تأثیر محلول‌پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 38(4), 651-668. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358625.3168
عبدالله جوانمرد; مهدی رحیمی; مصطفی امانی ماچیانی; محسن جانمحمدی; ریحانه حبیبی ماچیانی. "تأثیر محلول‌پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 38, 4, 1401, 651-668. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358625.3168
جوانمرد, عبدالله, رحیمی, مهدی, امانی ماچیانی, مصطفی, جانمحمدی, محسن, حبیبی ماچیانی, ریحانه. (1401). 'تأثیر محلول‌پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 38(4), pp. 651-668. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358625.3168
جوانمرد, عبدالله, رحیمی, مهدی, امانی ماچیانی, مصطفی, جانمحمدی, محسن, حبیبی ماچیانی, ریحانه. تأثیر محلول‌پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 38(4): 651-668. doi: 10.22092/ijmapr.2022.358625.3168


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب