آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,074
تعداد مقالات34,301
تعداد مشاهده مقاله47,142,700
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,047,169
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 167-188. doi: 10.22092/fooder.2022.351156.1279
الناز میلانی; فخری شهیدی; الهام انصاری فر; محمد خلیلیان موحد; فریده صالحی پور. "اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1400, 167-188. doi: 10.22092/fooder.2022.351156.1279
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). 'اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 167-188. doi: 10.22092/fooder.2022.351156.1279
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(2): 167-188. doi: 10.22092/fooder.2022.351156.1279


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب