آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,944,629
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,240,456
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. (1401). روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
محمدشاهین دانشمندی; امیرحسین دوستگان; علی میرزایی; رضا ناصح. "روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 2, 1401, 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. (1401). 'روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), pp. 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113
دانشمندی, محمدشاهین, دوستگان, امیرحسین, میرزایی, علی, ناصح, رضا. روش های مختلف خشک کردن می تواند خصوصیات کمی و کیفی اسانس رازیانه فلورنسی (Foeniculum vulgare var. azoricum) را تغییر دهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 4(2): 95-84. doi: 10.22092/mpt.2022.360312.1113


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب