آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,006
تعداد مقالات33,642
تعداد مشاهده مقاله44,579,466
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,704,412
کیانی شاهوندی, سمیه, عسکری ساری, ابوالفضل, خدادادی, مژگان. (1402). اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462
سمیه کیانی شاهوندی; ابوالفضل عسکری ساری; مژگان خدادادی. "اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1402, 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462
کیانی شاهوندی, سمیه, عسکری ساری, ابوالفضل, خدادادی, مژگان. (1402). 'اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462
کیانی شاهوندی, سمیه, عسکری ساری, ابوالفضل, خدادادی, مژگان. اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 32(2): 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب