آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,057
تعداد مشاهده مقاله28,396,519
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,276,146
کیانی شاهوندی, سمیه, عسکری ساری, ابوالفضل, خدادادی, مژگان. (1402). اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462
سمیه کیانی شاهوندی; ابوالفضل عسکری ساری; مژگان خدادادی. "اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1402, 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462
کیانی شاهوندی, سمیه, عسکری ساری, ابوالفضل, خدادادی, مژگان. (1402). 'اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462
کیانی شاهوندی, سمیه, عسکری ساری, ابوالفضل, خدادادی, مژگان. اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 32(2): 95-105. doi: 10.22092/isfj.2023.129462


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب