آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها2,788
تعداد مقالات31,706
تعداد مشاهده مقاله40,189,881
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,665,712
Zahedi, A, Saravy, A, Poorghasemi, M. (1402). Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats. سامانه مدیریت نشریات علمی, 78(6), 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836
A Zahedi; A Saravy; M Poorghasemi. "Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats". سامانه مدیریت نشریات علمی, 78, 6, 1402, 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836
Zahedi, A, Saravy, A, Poorghasemi, M. (1402). 'Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats', سامانه مدیریت نشریات علمی, 78(6), pp. 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836
Zahedi, A, Saravy, A, Poorghasemi, M. Evaluating the Antioxidant Effects of Onion (Allium cepa) on Blood Biochemical Factors and Antioxidants after Consuming Tartrazine in Rats. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 78(6): 1836-1842. doi: 10.32592/ARI.2023.78.6.1836


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب