آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,084
تعداد مقالات34,406
تعداد مشاهده مقاله48,451,274
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,096,775
لقمانی, سید وحید, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان, فاضل, محمد. (1402). بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335
سید وحید لقمانی; محمد حجت الاسلامی; هومان مولوی; محمد فاضل. "بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335
لقمانی, سید وحید, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان, فاضل, محمد. (1402). 'بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335
لقمانی, سید وحید, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان, فاضل, محمد. بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 147-162. doi: 10.22092/fooder.2023.359013.1335


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب