آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,039
تعداد مقالات34,000
تعداد مشاهده مقاله46,061,248
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,292,002
آل‌‌بوفتیله, مهدی, جلیلی, سید حسن, جدی, سمیرا, نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری, فهیم, افشین, احمدی, مینا. (1402). مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 129-141. doi: 10.22092/isfj.2023.130019
مهدی آل‌‌بوفتیله; سید حسن جلیلی; سمیرا جدی; فاطمه نوغانی; صغری کمالی; افشین فهیم; مینا احمدی. "مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1402, 129-141. doi: 10.22092/isfj.2023.130019
آل‌‌بوفتیله, مهدی, جلیلی, سید حسن, جدی, سمیرا, نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری, فهیم, افشین, احمدی, مینا. (1402). 'مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 129-141. doi: 10.22092/isfj.2023.130019
آل‌‌بوفتیله, مهدی, جلیلی, سید حسن, جدی, سمیرا, نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری, فهیم, افشین, احمدی, مینا. مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 32(3): 129-141. doi: 10.22092/isfj.2023.130019


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب