آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,753
تعداد مقالات31,354
تعداد مشاهده مقاله34,359,405
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,951,051
آل‌‌بوفتیله, مهدی, جلیلی, سید حسن, جدی, سمیرا, نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری, فهیم, افشین, احمدی, مینا. (1402). مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 129-141. doi: 10.22092/isfj.2023.130019
مهدی آل‌‌بوفتیله; سید حسن جلیلی; سمیرا جدی; فاطمه نوغانی; صغری کمالی; افشین فهیم; مینا احمدی. "مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1402, 129-141. doi: 10.22092/isfj.2023.130019
آل‌‌بوفتیله, مهدی, جلیلی, سید حسن, جدی, سمیرا, نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری, فهیم, افشین, احمدی, مینا. (1402). 'مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 129-141. doi: 10.22092/isfj.2023.130019
آل‌‌بوفتیله, مهدی, جلیلی, سید حسن, جدی, سمیرا, نوغانی, فاطمه, کمالی, صغری, فهیم, افشین, احمدی, مینا. مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 32(3): 129-141. doi: 10.22092/isfj.2023.130019


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب