آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,579
تعداد مشاهده مقاله44,251,617
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,622,716
اسماعیل زاده مقدم, محسن, نقی پور, فریبا, قیافه داودی, مهدی, باقری کیا, سعید. (1402). ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(2), 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329
محسن اسماعیل زاده مقدم; فریبا نقی پور; مهدی قیافه داودی; سعید باقری کیا. "ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 39, 2, 1402, 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329
اسماعیل زاده مقدم, محسن, نقی پور, فریبا, قیافه داودی, مهدی, باقری کیا, سعید. (1402). 'ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(2), pp. 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329
اسماعیل زاده مقدم, محسن, نقی پور, فریبا, قیافه داودی, مهدی, باقری کیا, سعید. ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 39(2): 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب