آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,821
تعداد مقالات31,996
تعداد مشاهده مقاله40,652,598
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,964,644
اسماعیل زاده مقدم, محسن, نقی پور, فریبا, قیافه داودی, مهدی, باقری کیا, سعید. (1402). ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(2), 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329
محسن اسماعیل زاده مقدم; فریبا نقی پور; مهدی قیافه داودی; سعید باقری کیا. "ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 39, 2, 1402, 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329
اسماعیل زاده مقدم, محسن, نقی پور, فریبا, قیافه داودی, مهدی, باقری کیا, سعید. (1402). 'ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(2), pp. 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329
اسماعیل زاده مقدم, محسن, نقی پور, فریبا, قیافه داودی, مهدی, باقری کیا, سعید. ویژگی‏های کیفیت دانه و رئولوژیکی خمیر وگروه ‏بندی برخی ارقام تجاری گندم نان (.Triticum aestivum L) آبی بر اساس فرآورده های نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 39(2): 173-145. doi: 10.22092/spj.2024.363832.1329


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب