آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,014
تعداد مقالات33,685
تعداد مشاهده مقاله44,830,532
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,180,441
آذرپژوه, الهام, شرایعی, پروین, زراعتگر, هادی, بیضایی, بیتا. (1402). بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 1-20. doi: 10.22092/fooder.2024.359116.1337
الهام آذرپژوه; پروین شرایعی; هادی زراعتگر; بیتا بیضایی. "بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 1-20. doi: 10.22092/fooder.2024.359116.1337
آذرپژوه, الهام, شرایعی, پروین, زراعتگر, هادی, بیضایی, بیتا. (1402). 'بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 1-20. doi: 10.22092/fooder.2024.359116.1337
آذرپژوه, الهام, شرایعی, پروین, زراعتگر, هادی, بیضایی, بیتا. بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 1-20. doi: 10.22092/fooder.2024.359116.1337


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب