آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,848,493
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,206,207
آذرپژوه, الهام, شرایعی, پروین, زراعتگر, هادی, بیضایی, بیتا. (1402). بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 1-20. doi: 10.22092/fooder.2024.359116.1337
الهام آذرپژوه; پروین شرایعی; هادی زراعتگر; بیتا بیضایی. "بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 1-20. doi: 10.22092/fooder.2024.359116.1337
آذرپژوه, الهام, شرایعی, پروین, زراعتگر, هادی, بیضایی, بیتا. (1402). 'بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 1-20. doi: 10.22092/fooder.2024.359116.1337
آذرپژوه, الهام, شرایعی, پروین, زراعتگر, هادی, بیضایی, بیتا. بررسی اثر پروتئین آب‌پنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 1-20. doi: 10.22092/fooder.2024.359116.1337


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب