آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,079
تعداد مقالات34,325
تعداد مشاهده مقاله47,463,956
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,433,201
کریمخانی, محمد مهدی, جمشیدی, عبداله, نصرالله زاده, محمود, آرمین, محمد, زینلی, طیبه, جعفری, سید مهدی. (1402). بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 131-154. doi: 10.22092/fooder.2023.362564.1367
محمد مهدی کریمخانی; عبداله جمشیدی; محمود نصرالله زاده; محمد آرمین; طیبه زینلی; سید مهدی جعفری. "بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 131-154. doi: 10.22092/fooder.2023.362564.1367
کریمخانی, محمد مهدی, جمشیدی, عبداله, نصرالله زاده, محمود, آرمین, محمد, زینلی, طیبه, جعفری, سید مهدی. (1402). 'بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 131-154. doi: 10.22092/fooder.2023.362564.1367
کریمخانی, محمد مهدی, جمشیدی, عبداله, نصرالله زاده, محمود, آرمین, محمد, زینلی, طیبه, جعفری, سید مهدی. بررسی امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک و تاثیر باکتری‌های لاکتیکی در بهبود خواص بیولوژیک آب تمشک سیاه و جلوگیری از اکسیداسیون ماهی تیلاپیا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 131-154. doi: 10.22092/fooder.2023.362564.1367


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب