آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,043
تعداد مقالات34,036
تعداد مشاهده مقاله46,423,150
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,489,501
سلیمانی فرد, منصوره. (1403). تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), 17-30. doi: 10.22092/fooder.2024.361497.1359
منصوره سلیمانی فرد. "تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 1, 1403, 17-30. doi: 10.22092/fooder.2024.361497.1359
سلیمانی فرد, منصوره. (1403). 'تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), pp. 17-30. doi: 10.22092/fooder.2024.361497.1359
سلیمانی فرد, منصوره. تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 23(1): 17-30. doi: 10.22092/fooder.2024.361497.1359


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب