افشاری میرک، ح.، کیانزاد، م.ر.، اسماعیلی راد، ا.،زارعی،ا.، قنبری، ا.، خاطرمقدم، ع.ر.، گیلانی، ف.، موسوی، م.ن و غروی، غ.ع. (1376). بررسی وضیعت گلهداری در استان اردبیل. گزارش نهایی طرح تحقیقاتی. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل.
قرهباش، ا. ، قورچی، م.، حسنی، ت.، تربتی نژاد، س. و منصوری، ه. (1388). مقایسه اثرات شیر میش، جایگزین شیر و سه نوع جیره آغازین بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجههای تخمیری شکمبه، متابولیتهای خون و ادرار برههای شیرخوار نژاد دالاق. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. شماره 47.
کاشکی، و ا.، عبدی قزلجه، ع.ا. و توکلی، ح. (1389). مقایسه دو سیستم سنتی و جدید پرورش برههای کردی. چهارمین کنگره علوم دامی ایران، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران.
صحرائی، م.، اسدزاده، ن.، لطفی، ی.، آبروشن، ج و لطفی، ح.(1401). مقایسه استفاده از تغذیه استارتر بره در سامانه روستایی پرورش گوسفند با روش مرسوم درواحد دامی بهرهبردار در شهرستان گرمی استان اردبیل. گزارش نهایی طرح تحقیقی- ترویجی. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل. شماره فروست 62054.
Nockels, C.F., Kintner, L.D. and Pfander, W.H. (1996). Influence of ration on morphology, histology and trace mineral content of sheep rumen papilla, Journal of Dairy Science., 49: 1068-1074. DOI: 10.3168/jds.S0022-0302(66)88019-0.
Santra, A. and Karim, S.A. (1999). Effect of protein levels in creep mixture on nutrient utilization and growth performance of pre-weaner lambs. Small Ruminant Research. 33(2): 131-136. https://doi.org/10.1016/S0921-4488(99)00005-X.
Wang Q, Wang Y, Hussain T, Dai C, Li J, Huang P, Li Y, Ding X, Huang J, Ji F, Zhou H. and Yang H. (2020). Effects of dietary energy level on growth performance, blood parameters and meat quality in fattening male Hu lambs. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 104(2):418-30. DOI: 10.1111/jpn.13278.