آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,070
تعداد مقالات34,275
تعداد مشاهده مقاله47,062,823
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,983,079
حسینی بحری, سید مهدی, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. (1402). تأثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی روغن سبوس برنج ارقام طارم و خزر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 111-130. doi: 10.22092/fooder.2024.363337.1373
سید مهدی حسینی بحری; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری. "تأثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی روغن سبوس برنج ارقام طارم و خزر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 111-130. doi: 10.22092/fooder.2024.363337.1373
حسینی بحری, سید مهدی, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. (1402). 'تأثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی روغن سبوس برنج ارقام طارم و خزر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 111-130. doi: 10.22092/fooder.2024.363337.1373
حسینی بحری, سید مهدی, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. تأثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های کیفی روغن سبوس برنج ارقام طارم و خزر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 111-130. doi: 10.22092/fooder.2024.363337.1373


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب