آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,041
تعداد مقالات34,003
تعداد مشاهده مقاله46,156,355
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,333,857
محمدی, مریم, دستمالچی, فرناز, عسگری, غلامرضا, کیانی, حسین. (1402). بررسی اثر انواع نشاسته و ایزوله پروتئین بر ویژگی های کیفی و بافت سنجی نان بدون گلوتن، بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 189-202. doi: 10.22092/fooder.2024.360144.1344
مریم محمدی; فرناز دستمالچی; غلامرضا عسگری; حسین کیانی. "بررسی اثر انواع نشاسته و ایزوله پروتئین بر ویژگی های کیفی و بافت سنجی نان بدون گلوتن، بر پایه آرد برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1402, 189-202. doi: 10.22092/fooder.2024.360144.1344
محمدی, مریم, دستمالچی, فرناز, عسگری, غلامرضا, کیانی, حسین. (1402). 'بررسی اثر انواع نشاسته و ایزوله پروتئین بر ویژگی های کیفی و بافت سنجی نان بدون گلوتن، بر پایه آرد برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 189-202. doi: 10.22092/fooder.2024.360144.1344
محمدی, مریم, دستمالچی, فرناز, عسگری, غلامرضا, کیانی, حسین. بررسی اثر انواع نشاسته و ایزوله پروتئین بر ویژگی های کیفی و بافت سنجی نان بدون گلوتن، بر پایه آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(2): 189-202. doi: 10.22092/fooder.2024.360144.1344


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب