آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله48,023,206
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,931,828
قربانی, فریبا, عابدفر, عباس, مهرگان نیکو, علیرضا. (1404). تأثیر خمیر ترش نوع دوم سبوس برنج بهینه بر خصوصیات کیفی، محتوی مقدار اسید فیتیک و ماندگاری نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), 59-72. doi: 10.22092/fooder.2025.368600.1417
فریبا قربانی; عباس عابدفر; علیرضا مهرگان نیکو. "تأثیر خمیر ترش نوع دوم سبوس برنج بهینه بر خصوصیات کیفی، محتوی مقدار اسید فیتیک و ماندگاری نان قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 1, 1404, 59-72. doi: 10.22092/fooder.2025.368600.1417
قربانی, فریبا, عابدفر, عباس, مهرگان نیکو, علیرضا. (1404). 'تأثیر خمیر ترش نوع دوم سبوس برنج بهینه بر خصوصیات کیفی، محتوی مقدار اسید فیتیک و ماندگاری نان قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(1), pp. 59-72. doi: 10.22092/fooder.2025.368600.1417
قربانی, فریبا, عابدفر, عباس, مهرگان نیکو, علیرضا. تأثیر خمیر ترش نوع دوم سبوس برنج بهینه بر خصوصیات کیفی، محتوی مقدار اسید فیتیک و ماندگاری نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 24(1): 59-72. doi: 10.22092/fooder.2025.368600.1417


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب