آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,057
تعداد مشاهده مقاله28,337,876
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,271,198
بهرامی, مجید, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمدامیر. (1390). اثر عصاره آویشن باغی و نعناع فلفلی و ویتامین E بر سیستم ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار در شرایط تنش گرمایی و میزان پراکسیداسیون در تخم‌مرغ‌های تولیدی در طی مدت ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), 326-337. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6448
مجید بهرامی; فرید شریعتمداری; محمدامیر کریمی ترشیزی. "اثر عصاره آویشن باغی و نعناع فلفلی و ویتامین E بر سیستم ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار در شرایط تنش گرمایی و میزان پراکسیداسیون در تخم‌مرغ‌های تولیدی در طی مدت ماندگاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 2, 1390, 326-337. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6448
بهرامی, مجید, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمدامیر. (1390). 'اثر عصاره آویشن باغی و نعناع فلفلی و ویتامین E بر سیستم ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار در شرایط تنش گرمایی و میزان پراکسیداسیون در تخم‌مرغ‌های تولیدی در طی مدت ماندگاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), pp. 326-337. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6448
بهرامی, مجید, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمدامیر. اثر عصاره آویشن باغی و نعناع فلفلی و ویتامین E بر سیستم ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار در شرایط تنش گرمایی و میزان پراکسیداسیون در تخم‌مرغ‌های تولیدی در طی مدت ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 27(2): 326-337. doi: 10.22092/ijmapr.2011.6448


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب