آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,111
تعداد مشاهده مقاله30,227,553
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,463,854

1.

ارزیابی دو مکانیزم اعمال نیروهای فشاری و ضربه‌ای برای جداسازی کلاله از گل زعفران خشک شده

صفحه 1-10
محمدحسین سعیدی راد؛ عباس مهدی‌نیا

2.

طراحی، ساخت و ارزیابی موزع کودکار با قابلیت کنترل پیوسته

صفحه 11-24
سیدمرتضی صداقت‌حسینی؛ محمد یونسی الموتی

3.

تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک‌کن انجمادی

صفحه 25-38
پروین شرایعی؛ سودابه عین‌افشار؛ آزاده کمالی؛ راضیه نیازمند

4.

مقایسه تأثیر بیو پلیمرهای میکروبی بر ویژگی‌های اکستنسوگرافی خمیر گندم و انبارمانی نان حجیم

صفحه 39-54
منصوره سلیمانی‌فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خداییان چگنی؛ گودرز نجفیان؛ علیرضا صادقی‌ ماهونک؛ مرتضی خمیری

5.

بررسی عملکرد آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های استخراجی سبوس برنج در شرایط آون و مقایسه با BHT

صفحه 55-66
فرهاد مختاری؛ مرتضی خان‌احمدی؛ بیژن عسکری؛ لاله مشرف؛ امیرحسین الهامی‌راد

6.

اثر پیش تیمار اسمز- اولتراسونیک و خشک ‌کردن تکمیلی با مایکروویو بر خصوصیات کیفی گیلاس سیاه خشک شده

صفحه 67-82
زهره کرمی؛ قاسم یوسفی؛ زهرا امام‌جمعه

7.

ارزیابی عملکرد هیدرولیکی ساختمان‌های آبگیر و تنظیم سطح آب در شبکه‌های آبیاری زاینده‌رود و درودزن

صفحه 83-102
حمیدرضا سالمی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب