آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,054
تعداد مشاهده مقاله28,209,657
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,256,078

1.

اثرات عصاره آبی برگ مورد(Myrtus communis) بر تغییرات کیفی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)، شکم خالی، نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس

صفحه 1-14
الهام نصیری؛ جواد حصاری؛ سید شهرام شکرفروش؛ سمیه کوشش

2.

مطالعه تنوع گونه ای و فراوانی ماهیان دریاچه شهدای خلیج فارس، چیتگر- تهران

صفحه 15-24
سیامک باقری؛ کیوان عباسی؛ مهدی مردای؛ علیرضا میرزاجانی؛ محمود رامین

3.

بررسی ارتباط بین چندشکلی ژن میوستاتین و صفات کمی ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) با روش PCR-SSCP

صفحه 25-39
سجاد نظری؛ ولی اله جعفری؛ محمد پورکاظمی؛ حامد کلنگی؛ حسین علی عبدالحی

4.

مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی از عصاره‌های گیاهی بر باکتری یرسینیا راکری در شرایط آزمایشگاهی Yersinia ruckeri

صفحه 41-50
میلاد عادل؛ رضا صفری؛ محمد جلیل ذریه زهرا؛ راضیه الهی

5.

تعیین پراکنش و برآورد زیتوده جلبکهای دریایی به ساحل آورده شده در آبهای ساحلی دریای عمان

صفحه 51-61
بایرام محمد قرنجیک؛ بهاره نظری؛ بهزاد سعید پور؛ تورج ولی نسب

6.

مطالعه تأثیر انواع بسته‌بندی‌ برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال°C 4

صفحه 63-72
مهدیه بهرامی فر؛ لاله رومیانی؛ ابوالفضل عسکری ساری

7.

تأثیر سولفات سدیم، هیدروکسیدآلومینیوم و استات آلومینیوم بر پوسته‌زدایی سیست آرتمیا (Artemia franciscana)

صفحه 73-79
اسماعیل پیرعلی خیرآبادی؛ عقیل منصوری

8.

بررسی برخی خصوصیات زیستی ماهی مخرج لوله‌ای Rhodeus amarus) ) در رودخانه های سفیدرود استان گیلان و سیاهرود استان مازندران

صفحه 81-90
مریم نوروزی؛ رحمان پاتیمار؛ کیاوش گلزاریان پور؛ کیوان عباسی

9.

بررسی پراکنش، تراکم و زی توده بزرگ موجودات بنتیکی در محل استقرار پرورش ماهی در قفس در سواحل جنوبی دریای خزر (آبهای مازندران-کلارآباد)

صفحه 91-102
فرخ پرافکنده حقیقی؛ محمد علی افرائی بندپی؛ عبدالله سلیمانی رودی

10.

بررسی الگو و سلایق خرید مصرف‌کنندگان ماهی در شهر ساری

صفحه 103-112
مهرداد حسینی؛ افشین عادلی؛ محسن واحدی

11.

بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدقارچی عصاره جلبک دریایی( Sargassum glaucescen)

صفحه 113-120
مریم امیرشریفی؛ شهلا جمیلی؛ کامبیز لاریجانی؛ علی ماشینچیان مرادی؛ کیومرث امینی

12.

بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال

صفحه 121-132
ذبیح اله بهمنی؛ علی اصغر خانی پور؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ عباسعلی مطلبی

13.

بررسی موانع و راهکارهای توسعه صنعت ماهیان زینتی در ایران «مورد مطالعه: استان مرکزی»

صفحه 133-147
سید داود حاجی میررحیمی؛ شهرام دادگر

14.

ایجاد وارتقاء پایگاه اطلاعاتی داده های آزمایشگاههای موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران

صفحه 149-153
مسطوره دوستدار؛ فریبا اسماعیلی

15.

اثر متقابل جایگزینی جلبک Dunaliella salina با فرآورده های فرعی کشاورزی و پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus بر فعالیت آنزیم های گوارشی Artemia franciscana

صفحه 155-166
شاه نور عشقی؛ احمد ایمانی؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق

16.

اثر لاکتوباسیلوس های (Lactobacillus) جدا شده از روده ماهی شیربت (Barbus grypus) بر عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 167-179
عالی حسینی؛ ابراهیم ستوده

17.

تأثیر حفاظتی ویتامین C و کیتوزان بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در معرض پاراکوات

صفحه 181-198
زینب شریفی نسب؛ بهزاد نعمت دوست حقی؛ احمد نوری

18.

تاثیر مکمل معدنی نانوذره اکسید منگنز بر عملکرد رشد و یاخته‎های خونی بچه‏ ماهی انگشت‏ قد قزل‏ آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792)

صفحه 199-215
زهرا محمدی؛ هومن رجبی اسلامی

19.

تاثیر استفاده از اسید‌های آمینه خالص در جیره ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسید آمینه‌ی بدن

صفحه 217-229
جاسم غفله مرمضی؛ مرتضی یعقوبی؛ امید صفری

20.

تاثیر جایگزینی غذای تجاری با کرم خاکی بر شاخص‌های رشد، بقاء، تعداد لاروهای حاصل و مقاومت لاروها در برابر استرس شوری در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri)

صفحه 231-241
نصراله احمدی فرد؛ محسن ستوده؛ احمد ایمانی

21.

یافته علمی: بررسی تولید اولیه با استفاده از روش سنجش از دور و میدانی در خوریات ماهشهر(خوزستان-خلیج فارس)

صفحه 243-249
لاله موسوی ده موردی؛ احمد سواری؛ بابک دوست شناس؛ حسین محمد عسگری؛ علیرضا عباسی

22.

یافته علمی: مطالعه رابطه بین اندازه ماهی و شدت آلودگی به برخی تک یاختگان انگلی ماهیان مولی Poecilia latipinna) ) قنات جرقویه اصفهان

صفحه 251-256
مهتاب خلجی؛ جعفر سرخوش؛ شهره امینی؛ مسعود صیامی؛ مسعود زنگنه؛ سعید اسدالله

23.

یافته علمی: بررسی برخی شاخص های زیستی سیاه ماهی Capoeta buhsei در حوضه رودخانه قره چای ساوه

صفحه 257-262
زهرا یزدانی؛ صابر وطندوست؛ جینا خیاط زاده؛ علی نقی سرپناه

24.

یافته علمی:تاثیرنوسانات شوری بر میزان رشد، زیتوده و رنگدانه کلروفیل a و کارتنوئید ریزجلبک Nannochloropsis oculata

صفحه 263-272
مریم رحیمی سورویی؛ کیومرث روحانی؛ فلورا محمدی زاده

25.

یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری

صفحه 273-279
مونا محمدی؛ سمیرا بهرامیان؛ اسعد رخزادی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب