1.

صفحات آغازین


2.

استفاده از نانو دی‌اکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجه‌فرنگی

صفحه 1-6
فرزاد فرزاد گودرزی

3.

کاهش ضایعات انار با روش پیش‌خنک‌کردن

صفحه 7-12
محمد علی محمد علی به‌آئین

4.

روش‌های مناسب برداشت و نگهداری میوه زیتون

صفحه 13-20
جلال محمدزاده

5.

افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت

صفحه 21-28
فرشته سلاجقه؛ مریم نقی‌پور

6.

راه‌کارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت

صفحه 29-38
محمد حسین رزاقی

7.

کاهش ضایعات آلوچه اصفهان از طریق خشک‌کردن آفتابی

صفحه 39-44
سعید ملک؛ محسن حیدری سلطان‌آبادی

8.

معرفی روش کنترل شیمیایی پوسیدگی سیاه ناف میوه پرتقال تامسون‌ناول در مازندران

صفحه 45-50
سید وحید علوی؛ پریسا تیموری

9.

تولید نان و کیک از آرد ترکیبی گندم و جو بدون پوشینه

صفحه 51-56
زهرا شیخ الاسلامی؛ حمیدرضا کمیلی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.