1.

ارزیابی سطوح فلزات سنگین سرب، نیکل، روی، آهن و مس در بافت عضله ماهی Liza klunzingeri و میزان ریسک مصرف آن در جزایر ( قشم، هنگام و هرمز )، استان هرمزگان

صفحه 1-12
محمد امین اورنگی؛ عبدالواحد رحمانی؛ علیرضا محدثی؛ ناصر کوسج

2.

ارزیابی تغییرات شاخص‌‌های تجاری خاویار بلوگا (Huso huso) دریای مازندران تحت پرورش در آب شیرین : ریزمغذی‌‌های معدنی، رنگ و ساختار ژنتیکی

صفحه 13-23
مسعود هدایتی فرد؛ شهرزاد بریمانی؛ علی معتمدزادگان؛ عباس بزرگنیا

3.

بررسی فراوانی و وزن توده زنده گونه‌های مختلف راسته دوجورپایان (Amphipoda) در سواحل جنوبی دریای خزر (منطقه گهرباران)

صفحه 25-36
محمد علی افرائی بندپی؛ غلامرضا سالاروند؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ متین شکوری؛ مهدی نادری جلودار؛ ابوالقاسم روحی؛ غلامرضا دریانبرد؛ فریبا واحدی؛ ایرج رجبی

4.

ارزیابی کیفیت محیطی رسوبات رودخانه کرج (استان البرز)

صفحه 37-52
سید قاسم قربان زاده زعفرانی؛ فرهاد حسینی طایفه؛ سیده بهاره عظیمی؛ مهدی گندمکار؛ جلیل بادام فیروز

5.

بررسی اثر سطوح مختلف شوری با نمک دریاچه ارومیه بر رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و برخی فراسنجههای سرمی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum)

صفحه 53-63
سید روح الله جوادیان؛ حسین کنعانی

6.

بررسی خصوصیات مورفومتریک خرچنگ Ocypode rotundata (Miers, 1882)در سواحل جنوب و جنوب غربی جزیره قشم، خلیج فارس

صفحه 65-82
مجتبی نادری؛ پرویز زارع

7.

تأثیر سطوح مختلف عصاره گیاه آقطی (Sambucus ebulus) بر عملکرد رشد و پاسخ‌های ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 83-92
مهدی شمسایی مهرجان؛ سیدپژمان حسینی شکرابی؛ شهروز شاه‌رکنی؛ کاوس نظری

8.

تعیین پتانسیل شکوفایی جلبکی و کیفیت آب بر اساس غلظت کلروفیل-آ ، تراکم و زی‌توده فیتوپلانکتون در مناطق ساحلی حوزه جنوبی دریای خزر (98-1397)

صفحه 93-105
حسن نصراله زاده ساروی؛ آسیه مخلوق؛ ابوالقاسم روحی؛ عباسعلی آقایی مقدم؛ علیرضا کیهان ثانی

9.

هیستومورفولوژی و مقایسه برخی آنزیم های گوارشی روده اصلی ماهی شیربت (Arabibarbus grypus) در دو فصل گرم و سرد

صفحه 107-118
رحیم عبدی؛ آمنه مرادخانی؛ محمد علی سالاری علی آبادی؛ سیدمحمدباقر نبوی؛ زهرا بصیر

10.

ارزیابی تأثیر جایگزینی تلفیقی پروتئین‌‌های گیاهی و جانوری به‌ جای پودر ماهی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و شاخص‌‌های سوماتیک بدنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

صفحه 119-134
میر حامد سیدحسنی؛ میر مسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار؛ ایوب یوسفی؛ علی حلاجیان؛ علی حسین‌‌پور زلتی؛ محمود محسنی؛ رضا قربانی

11.

تأثیر سطوح مختلف عصارة اتانولی گیاه هالوفیت سالیکورنیا (Salicornia persica) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، آنالیز لاشه و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میگوهای جوان پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 135-147
کامران رضایی توابع؛ سعیده بامری؛ غلامرضا رفیعی؛ زهرا امینی خوئی

12.

تأثیر مکمل نوکلئوتید (آسکوژن) جیره غذایی بر شاخص‌‌های خونی و ترکیبات لاشه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

صفحه 149-158
سید محمدصادق هاشمی؛ فلورا محمدی‌‌زاده؛ امیرهوشنگ بحری؛ محمود حافظیه؛ رضا قربانی‌‌واقعی

13.

بررسی آسیب شناسی بافتی و تغییرات برخی شاخص‌های خونی ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) گونه‌های داخلی و فرانسوی ناشی از باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)

صفحه 159-174
محمد شیخ اسدی؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ لاله یزدانپناه؛ امیر ستاری؛ مریم میربخش

14.

برآورد ذخایر سیست و زی‌توده آرتمیای تالاب نمکی میقان اراک

صفحه 175-185
محمود حافظیه؛ علی نکویی فرد؛ فریدون محبی؛ مسعود صیدگر؛ داوود چراغی؛ محمد خضری؛ حسن اکبری

15.

اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس بر رشد، شاخص‌‌های خونی و فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 187-192
نیلوفر دیلمی؛ الهام معظمیان؛ محمد سعید فریدونی؛ پریا اکبری


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.