1.

ارزیابی شاخص های استحکام استخوان،خون و رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با دو افزودنی فیتوژنیک

صفحه 3-16
رضا وکیلی؛ مرحوم سجاد ایمانی

2.

دانش بومی ساخت فرآورده‌های لبنی محلی و نقش آن در دست‌یابی به امنیت غذایی

صفحه 17-30
امیررضا شویک‌لو

3.

تاثیر خوراندن بلوس کلسیم آهسته رهش پس از زایش درگاوهای شیرده شکم دوم مدیریت شده با جیره آنیونی در پیش از زایش بر تولید و ترکیب شیر، متابولیت‌های خونی و سلامت دام

صفحه 31-40
سید محسن حسینی؛ محمد هادی خبازان؛ سعید مختارزاده؛ بهنام مشیری؛ حسین خوش اخلاق؛ محمد رضا طاهری

4.

بررسی سود استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره بزغاله‌های نر رائینی

صفحه 41-50
حسین غلامی؛ محمد بابایی

5.

پیاده سازی سامانه اطلاعات مکانی جمعیت‌های شتر دوکوهانه بومی ایران

صفحه 51-58
صابر جلوخانی نیارکی

6.

بررسی تیتر سرمی و شناسائی مولکولی ویروس عامل اسهال ویروسی گاوها(BVDV) در شتر های تک کوهانه شهرستان سبزوار

صفحه 59-66
محبوبه مصدق حصاری؛ سعید زیبائی؛ احمد عریان

7.

خالص سازی نانو بادی تولید شده بر علیه باکتری سودوموناس آئروژینوزا (Pseudomonas aeruginosa) با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یونی

صفحه 67-74
ساناز پاشنایار؛ رضا عصاران دربان؛ سعید زیبایی

8.

بررسی هزینه و درآمد شترداری در شهرستان طبس

صفحه 75-82
محمد ابوالقاسمی؛ حنانه محمدی کنگرانی؛ حسین آذرنیوند؛ محمد علی امامی میبدی

9.

مقایسه نانوبادی با ریباورین و پگ اینترفرون بمنظورمهار اتصال ویروس هپاتیت C

صفحه 83-90
فریبا قربان زاده؛ جلیل توکل افشاری؛ سعید زیبائی؛ زهرا مشکات؛ مژگان محمدی

10.

بررسی تنوع ژنتیکی ژن لپتین در گونه های مختلف شتر

صفحه 91-98
کریم نوبری؛ عبداله کاویان؛ عباس بهاری

11.

اولین رخداد بیماری تنفسی در گله شتر بر اثر ابتلا به هرپس ویروس تیپ 1 گاوی ( BoHV1) در ایران– گزارش مورد

صفحه 99-104
سید محمد بارانی؛ مهران بخشش؛ جواد امامی؛ علیرضا احمدی

12.

خالص سازی نانو بادی تولید شده بر علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یونی

صفحه 105-112
مریم سادات موسوی پارسا؛ رضا عصاران دربان؛ سعید زیبایی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.