آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,898,265
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,758,235

1.

تأثیر روی و پتاسیم بر ویژگی‌های کمی و کیفی عملکرد و مقاومت به سرما در گندم

صفحه 131-139
اکبر همتی؛ زهره امینی

2.

اثر نیتروژن و باکتری‌های زیستی بر عملکرد، غلظت و جذب کل عناصر غذایی شاخساره گندم

صفحه 141-148
محمد‌باقر حیدریان پور؛ زهرا رمضانی مژدهه؛ عبدالمجید ثامنی

3.

تأثیر کمبود روی بر رشد، درصد کلنیزاسیون میکوریزی ریشه و جذب روی، فسفر و آهن در گیاه ذرت

صفحه 149-158
مهناز افشارنیا؛ ناصر علی اصغرزاد؛ رقیه حاجی‌بلند؛ شاهین اوستان؛ علی رضا توسلی

4.

تأثیر دو نوع کودهای زیستی بر عملکرد گندم آبی در شمال خوزستان

صفحه 159-168
کامران میرزاشاهی؛ هادی اسدی رحمانی؛ کاظم خاوازی؛ میترا افشاری

5.

تغییرات شیمیایی خاک، ترکیب عناصر غذایی و عملکرد گوجه‌فرنگی در پاسخ به مصرف کمپوست پسماند شهری

صفحه 169-178
پیمان کشاورز

6.

بازتوزیع کاتیون‌های تبادلی در یک خاک شور - سدیمی بر اثر کاربرد مواد بهساز

صفحه 179-193
نجمه یزدان پناه؛ ابراهیم پذیرا؛ علی نشاط؛ مجید محمودآبادی؛ هرمزد نقوی

7.

مقایسه روش‌های زمین‌آمار در تهیه نقشه پراکنش مکانی برخی عناصر غذایی در شرق استان مازندران

صفحه 195-204
قباد جلالی؛ محمد مهدی طهرانی؛ ناصر برومند؛ صالح سنجری

8.

تأثیر ریزجانداران مفید خاکزی بر رشد و جذب کادمیوم توسط ذرت

صفحه 205-215
میرحسن رسولی صدقیانی؛ تورج قره‌ملکی؛ حسین بشارتی؛ اکبر کریمی

9.

تأثیر گوگرد، فسفر و نقش گیاه بر زیست توده میکروبی و فعالیت فسفاتازهای خاک

صفحه 217-226
شکوفه رضائی؛ کاظم خاوازی؛ محمدطاهر نظامی؛ سعید سعادت

10.

پهنه‌بندی احتمال حضور آرسنیک در برخی خاک‌های آهکی دشت قروه با استفاده از رگرسیون لجستیک

صفحه 227-238
سارا ماجدی؛ بابک سوری؛ عطااله شیرزادی

11.

اثر کیفیت و مدیریت آب بر ویژگی‌های شیمیایی خاک

صفحه 239-252
محمد فیضی

12.

ارزیابی مدل‌های خطی و درجه دو برای برآورد دمای سطحی خاک با استفاده از دمای هوا در چهار اقلیم ایران

صفحه 253-262
علی محمد قائمی نیا؛ حمیدرضا عظیم زاده


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب