آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,735
تعداد مقالات31,168
تعداد مشاهده مقاله31,169,076
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,530,811

1.

ژل کربوکسی‌متیل‌سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری

دوره 14، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 57-68
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان چگنی؛ گودرز نجفیان

2.

مقایسه تأثیر بیو پلیمرهای میکروبی بر ویژگیهای اکستنسوگرافی خمیر گندم و انبارمانی نان حجیم

دوره 15، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 39-54
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خداییان چگنی؛ گودرز نجفیان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب